Op 22 januari 2023 hield het team van secanje.nl een presentatie in de Servisch-orthodoxe parochie van de Heilige Drie-eenheid te Rotterdam. Het was erg fijn voor het team om weer terug te zijn in Rotterdam and (oude) vrienden te ontmoeten. Het was ook leuk om te zien dat er vele mensen aanwezig waren en we waardeerde de vriendelijke woorden en interactie van Vader Vojo.

Voor het team begon dit onderzoek min of meer in Rotterdam en zonder de hulp en aanmoediging van de mensen daar (maar ook natuurlijk uit Utrecht en Nijmegen) zouden we niet zo ver gekomen zijn als nu. Wij waarderen dit enorm.

Onze boeken werden ook verkocht namens het  Museum of the Rudnik-Takovo region in Gornji Milanovac (Servië) en het geld van de verkoop van de boeken is inmiddels 100% overgemaakt naar de speciale rekening voor het monument in Garderen.

De PowerPoint presentatie die we lieten zien kunt u nu hieronder bekijken. Mocht u nog vragen hebben neem dan gerust contact met ons op.

Website Parohija Svete Trojice Rotterdam

Categories: MediaNieuws