Vandaag is het verhaal online van de reconstructie van het lot van de twee broers Dragomir en Sreten Rajičić uit Gornji Milanovac die beiden in Oostenrijkse-en Duitse krijgsgevangenenkamoenb terecht kwamen. Na de oorlog kwamen ze beiden in Nederland aan.Sreten overleed op 22 Januari 1919 aan de gevolgen van de Spaanse Griep. Zijn broer was aanwezig op de begrafenis. Het gehele verhaal is dus nu beschikbaar op onze website.Voor het gehele verhaal,  klik hier (link).


6 Comments

16 December : Presentation + exhibition in Gornji Milanovac – Serbian Prisoners of War · 27/11/2018 at 23:52

[…] The presentation and exhibition will be about the Serbian WWI soldiers from Gornji Milanovac who died in the Netherlands and from whom one survived. For the story on our website: click here (link). […]

14 December : Presentation + exhibition in Gornji Milanovac – Fabian's Site · 07/12/2018 at 12:54

[…] The presentation and exhibition will be about the Serbian WWI soldiers from Gornji Milanovac who died in the Netherlands and from whom one survived. For the story on our website: click here (link). […]

Leave a Reply

Avatar placeholder

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.