De mensen van de website Europeana vroegen ons een blog te schrijven over ons onderzoek. We hebben deze kans natuurlijk niet laten liggen en we hebben een blog geschreven in het Engels, Servisch en het Nederlands.

Op Europeana vindt u verschillende collecties aan foto´s, documenten, schilderijen, kunst objecten uit  musea uit heel Europa. Doel is om deze collecties zo breed toegankelijk mogelijk te maken of het nu voor hobby, plezier of studie is. Ze hebben ook een speciale website over de Eerste Wereldoorlog ( Europeana 1914-1918, link).

We zijn erg trots dat Europeana onze blog wilde publiceren over ons onderzoek naar het lot van de 91 Servische soldaten die in Nederland overleden. We hopen dat we in de toekomst meer met hen kunnen delen en iedereen kan dat ook doen. Qua WOI content kunt u dat doen op hun website (link)

Link naar onze blog:

Nederlands

Engels

Servisch

Categories: MediaNieuws

Leave a Reply

Avatar placeholder

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.