Zoals u heeft gemerkt waarschijnlijk: we hebben ene nieuwe website ! We moesten veranderen van een gratis host naar een betaalde host en die kans hebben we meteen aangegrepen om de website over te zetten van TYPO3  naar WordPress.

We hebben zelf helaas niet de financiële middelen om dit door een bedrijf te laten doen: we zijn allen vrijwilligers zonder enige vorm van subsidie of donatie, we betalen alles zelf. We zijn hard bezig om alles weer online te zetten, maar vragen jullie begrip als iets nog niet 100 5 functioneel is.

Gemakkelijker is nu wel de drie taligheid van deze website, bovenaan klikt u gewoon op het vlaggetje van uw gewenste taal.

Mocht u vragen en /of opmerkingen hebben , neem gerust contact met ons op via : contact .


Leave a Reply

Avatar placeholder

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.